Kerstconcert met onze kudde op Kerstavond in Exloo

Traditiegetrouw is onze kudde aanwezig bij het Kerstconcert in Exloo op kerstavond 24 december.

Dorpsbelangen Exloo ontvangt u graag in de oude manege, aan de Hoofdstraat 21. Daar stapt u een prachtige kerstlocatie binnen. De lampjes branden in de grote boom, de kerstklokken hangen en de stoelen staan klaar. Voor de schaapskudde is een mooie kraal gemaakt. Voorafgaand aan het concert kan het publiek nog even genieten van een lekker kopje koffie, thee of warme chocolademelk. Het concert is geschikt voor jong en oud. Met name de muziek staat heel centraal. Popkoor Pop OetIes, Gemengde Zangvereniging Exloo en Muziek vereniging ODO uit Odoorn brengen een prachtig programma. Uiteraard mag er meegezongen worden met de kerstliedjes.

Vanaf de zitplaatsen kunt u genieten van de muziek, een kerstverhaal en een lezing. Mede door de schaapskudde ontstaat er een speciaal kerstsfeertje in Exloo.

Voorafgaand aan het kerstconcert maakt de herder met de kudde – als kerstgroet – nog een ommetje door het dorp. De kudde vertrekt om 18 uur vanaf de kooi, u bent van harte welkom om mee te lopen, om 19 uur worden we bij het concert verwacht.

Dorpsbelangen Exloo ontvangt u graag op 24 december in de oude manege aan de Hoofdstraat 21 in Exloo. Hetconcert begint om 19.30 uur en zal ongeveer een uur duren. Inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis. Het programmaboekje, voorzien van de liedteksten, kost € 3.