Lammetjesdag 2018

Lammetjesdag met kroamvisitie van de schaapskudde Exloo is op zondag 8 april 2018

De schaapskudde Exloo is weer in blakende gezondheid. Op dit moment zijn er al meer dan 100 lammetjes geboren; er worden er zelfs meer dan 200 verwacht.
Op zondag 8 april kunnen vanaf 12 uur tot 16.00 uur jong en oud de schaapskudde bezoeken bij de schaapskooi in Exloo en de  lammetjes bewonderen. Ook is het mogelijk om met een lammetje op de foto te gaan bij fotografe Tessa Sanders.
Schering en Inslag uit Valthe zal o.a. Met een weefgetouw in de weer zijn en kunnen kinderen zich laten schminken. Ook is er een kraampje met producten die met schapen te maken hebben.
Voor de liefhebbers zijn er weer – gratis- beschuit met muisjes.

Schaapherder Monique Tielen,haar medewerkers en het bestuur van de Schaapskudde Exloo en de vele vrijwilligers nodigen u graag uit om Lammetjesdag 2018 mee te vieren.

Steun de schaapskudde en adopteer een schaap!
De Schaapskudde Exloo heeft als een van de weinige kuddes in Nederland midden in het dorp een eigen schaapskooi. Vanuit deze uniek gelegen schaapskooi loopt de kudde geregeld naar de heide en terug. Om de schaapskudde in stand te kunnen houden is uw bijdrage zeer welkom.
Voor € 10,00 per schaap, per jaar, kunt u donateur worden van onze Schaapskudde
Voor € 25,00 kunt u adoptant worden van de Schaapskudde Exloo door een schaap te adopteren
Ook kunt u voor € 2,50 extra een certificaat op naam van uzelf, kind, kleinkind, vriend of familielid bestellen
Vanzelfsprekend zijn ook éénmalige donaties als dank voor een aangename ontmoeting met de herder en de kudde mogelijk via de onderstaande bankrekening
nummer NL48 RABO 0348008031 t.n.v. Stichting Vrienden Schaapskudde Exloo.